divendres, 12 de març del 2010

Espolsa't

Aquesta historia reflexa els problemes quotidians del dia a dia. L' ho que li passa al burro es normal, li passa ha molta gent, el fet que els problemes vinguin a tu, significa que ets humà i això es el que fa la vida, però per lluitar contra això cal ser fort, donar passos endavant i anar superant els obstacles de mica en mica. Mai una persona ha d'abandonar els problemes com qui res, potser aquests problemes siguin difícils de superar i potser que et fessin molt de mal, però en això consisteix la vida, no?, en pujar i pujar escales. Molta gent pensa que ignorant els problemes desapareixeran poc a poc, però no, els problemes no se'n van quan algú li bé de gust, s'ha de lluitar per aconseguir que desapareguin i així alliberar la ment de preocupacions, que l' únic que fan els problemes es preocupar a les persones.

L' ho que no es pot fer es anant acumulant l'odi dintre, perquè hi haurà una vegada que per una petita cosa explotis i faràs mal a una altre persona que no en té la culpa, per això dic que es millor tenir la consciència tranquil·la i alliberar les preocupacions.

El cas que ens explica la historia, es una mica exagerat, però les conclusions que hi aporta, són del tot certes, perquè com bé diu la historia, els problemes s'han d'espolsar.

En conclusió, has de fer front a la vida i als teus problemes, perquè oblidar-se d'ells es impossible!

2 comentaris:

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.