dimecres, 10 de març del 2010

Comentari de "Espolsa't"

Vull començar per dir que l'actitud del pagès és molt cruel, com a persona "amant" dels animals, he de dir que deixar morir un animal és igual de inhumà que fer-ho amb una persona.

Deixant de banda això, la presentació m'ha transmès aquest missatge "ignora els problemes i segueix endavant". Al final el burro supera l'adversitat, però a mi m'ha semblat que transmetia aquest missatge. Sincerament superar tota mena de problemes fa créixer a una persona, però això no vol dir que ens hem de ficar en problemes per fer-nos forts, només hem de superar cada adversitat que la vida ens planteja. A més, cada vegada que ens traiem un problema, ens traiem un pes de sobre i és molt gratificant.

Entenc la situació en la que es troba el burro i és normal que plori, es més, em sembla increïble que en una situació així es mantingui en peu, ja que veure poc a poc com moriràs és molt dur, però també és veritat que sempre s'ha de deixar de lamentar-se per trobar una solució.

Personalment mai m'he trobat en una situació en la que l'adversitat fos tan gran, només petits problemes com per exemple no haver estudiat per un examen, no haver fet un dossier... Que al final no tenen més importància de la que li donis.

La presentació acaba dient que hem de ser feliços i no preocupar-nos dels problemes, però jo ara es quan penso... I els pobres del tercer món que no poden ni aixecar-se? També han de seguir endavant? Crec que simplement hi han situacions en la que no pots superar l'adversitat i no et deixa ser feliç, per aquesta raó aquesta presentació no m'ha fet reflexionar molt.

P.D: Com s'et pot caure un burro a un pou?!

1 comentari:

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.