diumenge, 14 de març del 2010

Espolsa't

El pagès de la presentació, intenta enterrar al burro perquè troba que ja no te possibilitats de sortir i abans de deixar-lo morir de fam, li dona una mort mes rapida.

O almenys aixo intenta, ja que, l'ase sense haver perdut l'esperança segueix intentant pujar i al final, ho acaba aconseguint.

Trobo que tots hauríem de ser mes com l'ase i menys com el pagès.Mai donar-nos per vençuts i seguir intentant les coses per molt que costin.

Quan mes dur sigui el treball mes plaer donara el resultatLa fabula de la presentació, es que superis els teus problemes i no et donis per vençut, per molta gent que et tiri sorra a sobre, tu pots apartar-la, pujar i finalment sortir del forat en el que em caigut.Trobo que si tothom anés fent aixo, seriem una mica mes feliços.

Potser si ens preocupesim en anar escalant obstacles de mica en mica, anar apartant problemes i no ens preocupesim tant en el que pensara la gent o coses molt mes superficials viuríem amb menys preocupacions diàries i dormiríem millor per les nits

1 comentari:

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.