diumenge, 14 de març del 2010

La meva opinió sobre "Espolsa't"

Penso que el pagès perd l'esperança de que l'ase surti viu del pou i per aquesta raó decideix deixar-lo allà atrapat. L'ase, en canvi, lluita per sortir perquè encara hi veu la possibilitat. Els ànims del pagès reflecteixen als d'una persona pessimista i amb poques il·lusions a vèncer enfront dels problemes que et posa pel davant la vida. Oblidar-se d'aquests no es una bona idea perquè llavors s'apilen i més tard hauràs de solucionar-los tots alhora.
En la pell de l'ase he estat moltes vegades i fins que no he aconseguit el que em proposava, no ho deixava córrer. Crec que al pobre animal, per molt vell que fos, afortunadament les seves ganes de viure no s'havien mort allà al pou. Com ell no volia quedar-s'hi, va posar-li totes les ganes en sortir i així va demostrar que no es deixa vèncer fàcilment.
Estic ben segura de que tothom ha estat, no exactament, en la situació del burro. Admeto que no fa molt em vaig sentir profundament enfonsada, no sabia d'on treure els ànims ni les esperances. Després d'estar-me allunyada de la realitat, per por a pifiar-la encara més, vaig dir-me: Collons! Si no lluites pel que vols, mai ho tindràs. VOLER ÉS PODER, PODER ÉS LLUITAR I LLUITAR ÉS IMPRESCINDIBLE PER GUANYAR. Sé que si no m'ho curro prou, mai aconseguiré tot allò que vull. Només espero no perdre el temps.

1 comentari:

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.