divendres, 5 de febrer del 2010

Compromís


Compromís es un tipus d'excusa que s'utilitza molt avui dia. Abans, compromís era fer un acord seriós amb algú i saber lo que això significava, peró ara aquesta paraula a perdut el seu valor i se l'hi atribueixen termes que no en son dignes.

Compromís també vol dir fer un acord amb una altre persona, la qual t'estimes i desitges passar la teva vida amb ella. Peró ara això està sobre valorat. Les persones es comprometen i es separen en un tres i no res, i això no està bé. Des de el primer moment tens que reflexionar sobre les conseqüències que un compromís aporta, no pots fer-ho tot a la lleugera, s'han de tenir responsabilitats.

En aquest moment no tinc compromisos, però si els arribaAfegeix una imatgera a tenir, segur que els compliria i no ho veuria com una obligació sinó com una manera de pactar amb altres persones.

El terme compromís també s'utilitza per a referir-se a qualsevol tipus d'acord en el qual dues o més persones assumeixen unes obligacions.

La gent veu el compromís com una obligació, però es perquè no sap el seu verdader significat i perquè abans el compromís era molt més seriós.

Normalment els compromisos es pacten donant la mà i movent-la damunt a avall, almenys es lo que faig jo.

1 comentari:

  1. Força bé Raquel però encara moltes faltes. Discrepo de la teva opinió. Sí que tens compromisos i molts.
    El "tenir que" és greu.
    Nota: 60

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.