dilluns, 8 de febrer del 2010

La importància del compromís

El meu punt de vista del compromís és el no deixar tirat a ningú i si has quedat amb algú en alguna cosa has d'anar i si no mes endavant ja ho abràs après. És un sinònim de obligació. Per tant al compromís és si et compromets en alguna cosa l'has de fer vulguis o no així que amb el compromís crec que no t'hauries de comprometre mai fins que no estiguessis del tot segur, jo no tinc ningun compromís i no m'agradaria tindre ningun excepte per anar a treballar i comprometre per alguna cosa a canvi i algun exemple de compromís seria estar amb un amic o amiga i donar-li la teva paraula que l'ajudaràs i desprès no ho fas. També podria ser quan estàs amb algú i et compromets a casar-te i quan estàs a punt de casar-te dius que encara no estàs preparat.
La paraula compromís per a mi si que te algun significat per com ja abans e explicat per a mi es molt important i si t'has compromès has d'aguantar.
El compromís te molta importància. A algú li pot semblar una tontería però en veritat no es ninguna tontería i si ho pensen crec que no els hi anirà be a la vida.La gent que dirà que el compromís es una tontería tenen un problema perquè si ho diuen es per fer-se "els millors".

1 comentari:

  1. Jordi, això és un petit gran desastre, no creus?
    Incoherències gramaticals i faltes d'ortografia greus...
    Manca de concentració evident.
    Nota: 20

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.