dijous, 7 de gener del 2010

Un nadal dels de ara.

Recordo la ilusió que em feia de petit, que arribesin el reys, el cagatio, el pare noel... Suposo que tots ho vivim d'aquesta manera perque encara creiem en la magia, pero des del dia en que descubreixes que els teus Pares son els que posan els regals tota la ilusió s'esvaeix i nomes quedan els regals, cosa, que no esta gens malament ben mirat. Peró et vas fent gran i cada vegada el nadal es va transformant en unas festes una mica desagradables doncs tractan de anar a menjar cada dia a una casa que no es la teva i inflarte a mes no poder.

Ademes dels regals ja ni parlar-hi, començan a escasejar, clar que es normal per el preu d'aquests i jo que consti, que estic mes que content amb el que m'han regalat aquest any: Un nou mobil i 10€. Peró clar, els demes regals te'ls donan a mesura que pasa l'any, doncs els capricis d'un adolescent no són barats: Que si vui anar a sopar amb els amigs el divendres i no tinc diners, que si m'en he d'anar de festa i es car, que si necesito tal cosa, roba... i un llarg etc.

Per l'altre banda, que feliços eram quan sota l'arbre de nadal havia un coche de bomber teledirigit, o els nous Power Rangers que es transformaven en animals. I veies que hi havien regals per totom: La Barbie camionera per les teves cosinas, una jaqueta per el teu pare... Suposo que per als pares es un descans que els seus fills descobreixin que (com diria el Nico) els reys si existeixen, pero no portan regals, tot el contrari, ens roban els diners i s'ho pasan be a la nostra costa.

En fi, os desitjo un bon any 2010 a tots els que llegiu.

1 comentari:

  1. El Reis sí que existeixen. I a més són mags. Després de sortir de casa per anar a treballar i poder tirar endavant la família, tenen temps per estar i estimar-la i també per fer algun regalet encara que els que l'han de rebre no es portin bé del tot.
    Com és que aguanten tant? D'on treuen el temps? I els ànims?
    Sí, són mags de veritat.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.